BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 26 de febrer del 2009

S'ACABA FEBRER I CARNESTOLTES JA HEM FET!

Durant aquesta última setmana de febrer els xiquets i xiquetes han estat jugant amb Lluïsa a la tenda de disfresses,(ja us havíeu adonat no,per les cares tan reboniques que portaven en eixir de l'escola).
Per grups han anat a la "tenda" a triar-se la disfressa i els complements, després de contar en que s'havien convertit, que portaven, on vivien ,que feien,... desfilaven per la passarel·la.
No sé qui s'ho ha passat millor si ells o Lluïsa.
Com veieu, "Alonso" i les Princeses són les disfresses més solicitades.

dimecres, 25 de febrer del 2009

ESTEM AL DIARI

Per si no ho haveu vist, hui ha eixit en el diari Información en el suplement de LA TIZA, unes fotos sobre l'escola i el carnestoltes. En la portada del suplement, alguns xiquets de l'escola davall el Sol del planetari del corredor de primària,(una llàstima que siga en blanc i negre); les de dins del suplemenet, pujant l'escala del nostre edifici, erem casualment nosaltres que anavem arran de terra per tal de no entropessar amb els meteorits, i vam entropessar amb el Fotògraf i la foto de la desfilada pel barri també som nosaltres.
Podeu vereu- ho en la següent adreça,
http://www.diarioinformacion.com/servicios/suplementos/suplementos.jsp?pRef=2009022500_0_0


Miércoles Suplemento: latiza 25/02/09 PDF

(Supose que al ser format pdf, no deixa fer un enllaç directe i deveu fer-ho en dos passos, primer a la pag. i després al suplement)

dimarts, 24 de febrer del 2009

INTERPRETEM A KANDINSKY AMB LA P.D.I.


He projectat aquest quadre de Kandinsky a la PDI, i després de interpretar alló que véiem, (per suposat a tots els hi han semblat planetes) i de veure quina eren la forma geomètrica amb que estava fet el quadre, els colors que havia utilitzat el pintor, si era figuratiu o abstracte ...,hem fet el nostre quadre entre tots a la Pdi, jugant amb la grandaria, el color i la posició, així com la transparència, ja que és una opció que ens deixa fer la pissarra màgica, que els objectes puguen ser més o menys transparents i així poder veure el contorn de tots el cercles juxtaposats, com en l'obra d'art que interpretavem.Ací teniu una captura de la pantalla per que vegeu quan bonic ha quedat.
Després hem fet un treball de plàstica amb la tècnica d'esgrafiat i per suposat intentaven representar cercles com a l'obra d'art.Són uns artistes.

dissabte, 21 de febrer del 2009

RECOMPENSA

L'esforç d'aquestes últimes setmanes ha tingut la seua recompensa, tal com publica hui el diari INFORMACIÓN, ENS HAN CONCEDIT UNA ALTRA VEGADA PREEEEEEMI"d'arqueologies escolars".
No podia ser d'un altra manera.
http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009022100_5_855021__Cultura-charangas-pregon-color-Carnava

divendres, 20 de febrer del 2009

L'ESPAI CONQUESTA L'AZORÍN

Crec que sí, que ha sigut el tema de l'ESPAI el que ens ha conquistat a nosaltres i no nosaltres els que hem conquistat L'Espai. Si haveu tingut l'oportunitat de veure com ha quedat l'escola després d'aquestes setmanes de treball intensiu, segur que estareu d'acord amb mi, i si no haveu pogut veure-la ací teniu una mostra:
I després de tant de treball,
per fi la desfilada, ens hem divertit molt, hem passat un poquet de calor això si, amb la disfressa d'astronautes.
Gràcies a totes les mamàs i iaies i ... que han cosit la"superespacialdisfressafacilíssima"
I a les "estreles col.laboradores" que ens han ajudat a posar-nos-la i a desfilar.
Gràcies a tots i a totes en general,per acompanyar-nos i per no interrompe massa el nostre passeig pel barri.


divendres, 13 de febrer del 2009

LA LLUNA

Com ja sabeu el tema del Carnestoltes gira al voltant de l'Astronomia, com en quasi totes les escoles, que sempre busquem un tema que es relacione amb algun esdeveniment important, i no podiem desaprofitar l'oportunitat de celebrar el carnestoltes del 2009 al voltant d'aquest tema, ja que es commemora l'ANY INTERNACIONAL DE L'ASTRONOMIA, quan es complixen 400 anys de la "invenció" del Telescopi de Galileo Galilei.
Aquest matí hem vist un vídeo de la sèrie "Ersase una vez: Galileo Galilei"
Després hem fet un Retrat de Galileo, entre tots a la pissarra i després en paper, que decorarà l'entrada de l'escola junt amb tots els Retrats de Galileo de tots els alumnes de l'escola.
Aquesta vesprada hem pintat una Lluna amb una barreja de pintura ,cola i farina, sal grossa i també arròs, es tractava de fer una superficie lunar que no fora llisa, tal com va descobrir Galileo, amb "muntanyes"Per que al nostre edifici ja es comença a notar la transformació, ja estem en la LLuna.Si veniu per allí no oblideu el vestit d'astronauta i aneu en compte de no entropessar amb "selenites", craters, coets espacials o fins i tot asteròides.
(La foto no ix millor, a l'ESPAI s'està molt fosc).

dijous, 5 de febrer del 2009

PROJECTE:EL POL I EL DESERT amb LA PDI


Els equips d'investigadors han estat tota la setmana exposant les seues conclusions, mostrant-nos fotos, imatges i llibres que han aportat a l'aula.
Entre tots hem muntat una gran exposició que hem classificant i apegant a la pissarra de guix, (ara ens servix de panel).
També s'han aportat diferents animalets de plàstic i hem buscat els que teniem a l'aula i després d'identificar-los i classificar-los vam decidir fer crear dos ambients. A més la mamà d'un alumne ha portat una KHAIMA xicoteta, amb la seua estora, coixins ,joc de té i beduí inclós.
Li vam afegir arena i també uns recipients per a fer "Tajim".
També vam construir un Iglú amb "Plays-Mails" i vam pintar un poc el paper per a poder colocar els animals aquàtics que viuen al Pol.
I durant tota la setmana hem treballat la informació en la Pdi:


Hem aprés moltes coses i crec que ens ha agradat a tots molt, ja se sap si "toquem" tema animals l'èxit està assegurat.
Gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració, espere que no us haja suposat molta feina ajudar en la investigació, en la meua opinió crec que ha valgut la pena.Fins l'altre.