BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 28 d’octubre del 2012

PROJECTE D'ART: VELAZQUEZ

I aquest mes hem fet la nostra particular interpretació de l'obra d'art per excel.lència, LAS MENINAS. 
Estem treballant el cos humà i teniem previst la interpretació de LA VELLA FREGINT OUS del mateix pintor, per allò de dibuixar  la cara i el perfil, (no sé si encara ho farem), però Althea va portar un llibre de la seua visita al Museu del PRADO, i al estar tant motivats pel quadre hem fet aquesta versió de LA INFANTA MARGARITA. Hem gaudit molt sobretot a l'hora de barrejar els colors per tal de crear el fons del quadre.

PROTAGONISTES D'OCTUBRE

Hem començat també durant aquest mes dedicant-li un dia de la setmana a cadascun dels xiquets de la classe. Els protagonistes d'aquest mes han sigut, ALBA, MARTA I AARON, i el proper dimecres ho serà JOAN CARLES. He intentat que siga durant la setmana en que van nàixer, EL O LA PROTAGONISTA ens intenta explicar cosetes sobre ell/a, i després acordem mirant el seu nom quina serà la lletra del nostre Abecedari particular que representarà (com tenim moltes lletres repetides, no és sempre la inicial). Després mirem com és, i li fem un dibuix, escrivint el seu nom. I per acabar signem amb el nostre nom el que serà la seua PORTADA-REGAL per al seu aniversari (es nota molt el canvi en l'escriptura i en el dibuix de l'esquema corporal com anem evolucionant, en cosa de menys d'un mes.). Quan tinguem setmanes en les que cap xiquet/a haja nascut per eixes dates, buscarem els que han complit els anys en vacances.

CELEBRACIÓ DEL NOU D'OCTUBRE, A L'AULA

Per a la celebració del Nou d'Octubre, vam pintar un escut com la bandera de Jaume I, vam contar en la Pdi el conte de L'oroneta i el Rei, i vam gravar les nostres veus en cada pag. del conte, després el vam fer en paper i ens el vam emportar a casa, juntament amb l'escut. Ah! com que ens agrada molt jugar a la pdi, ho vam fer amb el joc de Caballeros y castillos, matant dracs, i jugant a les parelles....
en l'apartat de les diversions els podeu trobar

OCTUBRE

Quasi està apunt d'acabar-se octubre i hem fet moltes coses, una d'elles va ser la celebració dels primers aniversaris del curs 2012-13 Aquesta vegada els vam poder celebrar al final de setembre, ja que el curs passat estàvem en el periode d'adaptació i ens vam haver d'esperar. Aquest any, estem fent un dibuix per al nostre protagonista i com a felicitació-portada dels dibuixos de tots, la lletra Referent del seu nom, amb Driver-Màgic. Decorem , plats, gots, i corones com sabem i esmorzem o berenem el pastís,galetes i sucs ....potser algun dia canviem i adaptem l'àpat a l'estació, diada important.... Aquest primer el vam celebrar com sempre.

dilluns, 8 d’octubre del 2012

9 d'octubre