BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dissabte, 22 de desembre del 2012

EL DARRER DIA


I després d'una setmana sense parar, per fi arriba l'últim dia. Amb les cartes preparades vam anar a veure els REIS MAGS Ens vam quedar com "estatues" i ens va costar un poquet arrimar-nos a donar-los-les. Després vam parar una AUTÈNTICA taula de Nadal i vam esmorzar Galetes, pastetes, polvorons, dolços i torrons. I ara si vos desitge molt BON NADAL A TOTS I ALS MEUS XIQUETS UN MERESCUT DESCANS

DEMANEM L'ASGUINALDO


Una altra activitat que ens agrada molt és anar a demanar "l'asguinaldo". Primer ens vam posar barrets, diademes i fins i tot disfresses i amb panderetes vam anar per tota l'escola fent molt de soroll. Aquest any vam anar dimecres de vesprada a la classe de 5é i dijous a la classe de 3r, on ens vam trobar amb 5 germans. També podeu veure les fotos al bloc de Paqui
http://laclassedepaqui.blogspot.com.es/2012/12/laguinaldo.html 
I eixe mateix dijous ens vam trobar amb una sorpresa, vam passar per una classe de tercer on havíen preparat la representació de dos "fàbules" i ens van convidar a veure-les. Ens va agradar molt.

EXCURSIÓ A LA UNIVERSITAT


Però trobe que de totes les activitats que hem fet la que mereixeria un premi, almenys per la meua part, ha sigut la excursió al MUA, que vam fer al principi de la setmana.
Vam anar en autobús, (això ja de per si és divertit), deprés vam visitar una exposició de obres d'Art japoneses, titolada JARDINS D'HIVERN.
Ens van explicar sobre tot la relació dels colors amb les sensacions i després d'esmorzar vam fer un fantàstic taller.
Entre tots i tots fent de tot, vam crear un JARDI, amb diferents tècniques, i materials.
Va estar molt instructiu i divertit.

ACTIVITATS DE DESEMBRE

El mes de desembre,és curt però ple d'activitat: Primer de tot vam decorar un poquet la classe i el passadís, per a la qual cosa vam realitzar un PESSEBRE que ens va ocupar tota la pissarra(com si fos un panel)
I un arbre amb les nostres manetes i estreles daurades i platejades(amb purpurina és clar) per a la pujada de l'escala.

PROTAGONISTES DE DESEMBRE

Durant el mes de desembre hem fet moltes coses, una d'elles ha sigut escoltar tot allò que ens han volgut contar els nostres protagonistes del mes : Adrià, Lucas i Llúcia, A més han sigut els tres que han complit els quatre anys durant aquest mes i per això hem celebrat el seu aniversari, dijous passat amb un berenar molt NADALENC.

diumenge, 2 de desembre del 2012

LA CASTANYERA-2012

La vesprada del divendres, fresqueta tal i com toca per a aquesta època de l'any i per a aquesta celebració, va rebre a " LA CASTANYERA".
En classe ens vam preparar, amb el distintiu de CASTANYA per al cap,jaquetes i monedes a la mà.
Després vam baixar al pati i vam esperar que vinguera. I com era d'esperar ens va repartir castanyes a canvi de la moneda i després de menjar-nos-les, vam ballar amb ella la cançó que tan be sabem.