BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 8 d’abril de 2009

UN DIA DE PASQUA


Ja fa alguns anys tenia una companya prou major que deia que això de celabrar la Pasqua abans de la Setmana Santa no estava gens bé, però si no haguera sigut per aquestes jornades de jocs populars, ben cert és que s'hagueren perdut.


No hem pogut acabar el recorregut,ens han faltat "jocs de rotgle", "la cua del ruc", "passe missi..." , ja que a les 11 i quart estavem molt cansats i també amb molta fam. Hem pujat a classe, hem parat la taula amb el nous "super tapets" i ens hem menjat la "mona" .i després hem repetit la dita popular abans de menjar-nos l'ouQuan hem acabat d'esmorzar, en lloc de tornar a baixar al pati com la resta dels companys de l'escola, estavem molt cansats i ens hem quedat a classe jugant per raconets, que nosaltres mateix hem distribuït i triat, cada dia més autonoms i més majors. Hem tingut un matí molt complet.

Bones i merescudes vacances a tots i totes!.