BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 17 de juny de 2009

GRADUACIÓ I FOGUERA


Ahir la festa de graduació dels companys i companyes que passen a primaria al curs que vé.
Nosaltres anàvem d'expectadors, feia molt de sol i molta calor, sort que teníem els "salacofs" dels arqueòlegs.
Després els companys, acompanyats de les seues mestres es van col.locar davant i van recitar una poesia, van rebre un diploma i van ballar, va estar molt "guai"

Per la vesprada,tardet, un grup de mestres vam anar a l'escola per tal de muntar la foguera, arreplegant de les classes tot allò que s'havia guardat del carnestoltes, els planetes, els retrats de Galileu, coets, naus espacials,...nosaltres haviem muntat unes caixes amb els nostres coets i un rodolí fent referència a la Lluna.No pareixia gens fàcil donar-li forma a tot allò junt, però va quedar molt bé.
Ja de nit se'ns va ocórrer posar al capdamunt una foto de Galileu cap per avall, Amb "alevosía, premeditación Y nocturnidad," (a bons entenedors...) Guanyar no guanyarem el concurs, però de segur que eixim en els periòdics.Aquest matí, a primera hora hem donat una volteta per la foguera, abans que vingueren els bombers hem assajat les consignes:
UNA XORRADETA I ENS N'ANEM, EI!
BOMBER GUAPET TIRA'NS UN XORRET !
A les 11h. en punt han vingut els bombers i hem començat a cridar-los per tal que ens arremullaren un poquet, que feia molta calor, després les mestres que es jubilen han fet l'honor d'encendre la foguera i ens hem banyat un poquet amb l'aigua que tiraven per tal d'apagar-la, ha sigut molt divertit.