BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 27 d’octubre del 2009

ENS AGRADEN ELS CONTES

Cada dimarts, toca biblioteca, dos grups van a la biblioteca del centre amb una professora i la bibliotecària i elegixen un conte per portar a casa durant una setmana, que deuran llegir i fer un dibuix i escriure el que més els ha agradat del conte.
Els altres dos grups que es queden a classe, elegixen un conte de la biblioteca d'aula.
Els dilluns de matí tornen el conte i mostren allò que han fet, així com qui els ha ajudat a llegir-lo i si els ha agradat o no i perquè.
Però com que tenim marcat al calendari que els dimarts és el dia dels contes estem representant contes a classe, contes clàssics que ens sabem de memòria i que solen tindre unes estructures molt repetitives i en lloc de contar-los jo ho representem, amb un poquet de vestuari, o amb alguna identificació per als personatges i poc més. És molt divertit, "fem la boleta de café" i al qui li toca toca, moltes vegades es plantegen dubtes sobre si un xic pot fer de "mare", i jo els hi dic que estem representant, fent teatre i tots podem ser tot, o si el conte té finals diferents, depén de versions, aleshores representem les dues i després fem un dibuix de la que més ens ha agradat.