BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 24 de febrer del 2010

HEM EIXIT AL PERIÒDIC

Encara que la nota estava tan menudeta i en una secció tan amagada que si no et deien que hi era o mires el periòdic amb lupa és difícil trobar-la.I és que encara que teníem "enchufe" la redacció del periòdic local, ha decidit que la noticia sobre una escola de la seua localitat, que participa i guanya un concurs ,primer premi, convocat per l'Ajuntament de la seua localitat, no es mereixia més.
Serà que ens tenen un poc de manía?, o que la redacció de la nota estava en valencià? (la nota publicada, tot s'ha de dir, l'he redactada jo)
No se'ns ocorren més escuses per a entreveure les prioritats del periòdic que dedica una secció al treball que es fa a les escoles i publica a tot color fotos de xiquets ,personals, a casa, asseguts al sofà...i posa en un raconet un treball de PRIMER PREMI de tot una comunitat escolar.
La foto publicada valia la pena vore-la a color i en gran, (una de les enviades que s'han dignat a publicar)i la nota tampoc estava mal.Ací us ho deixe.




Azorín medieval. Carnestoltes 2010
El col.legi públic Azorín d’Alacant ha participat en el XIV CONCURS D’ARQUEOLOGIES ESCOLARS convocat per l’Ajuntament d’Alacant i ha obtingut el primer premi.
Aquest any hem decidt celebrar el CARNESTOLTES traslladant la nostra escola a una altra època.
Hem retrocedit en el temps per anar-nos a l’època medieval.
Hem estudiat història, ens hem endinsat en els seus costums, hem aprés com vivíem en aquell temps i per uns dies hem fet tota la màgia que hem sigut capaços per a convertir-nos en DAMES, CAVALLERS, REIS, REINES, MAGS… i el nostre col•le en un preciós CASTELL: entrem pel pont llevadís i la porta caladissa al corredor de l’edifici de primària, que s’ha convertit en el PATI DEL CASTELL ,on se celebra un MERCAT MEDIEVAL,allí podem trobar parades de : ALQUIMIA, ORFEBRERIA, COSTURA, ARMERIA I HERÀLDICA I UN FORN DE PA.

Continuem per un dels passadissos del castell (corredor d’infantil 3 anys) fins arribar a les portes de LA TORRE DE L’HOMENATGE (en l’edifici d’Infanti 4-5 anys)
En els seus baixos estan LES CAVALLERISSES, LES MASMORRES, EL POU, LA CUINA i al pujar l’escala el SALÓ PRINCIPAL, amb la taula REDONA dels cavallers i el TRO REIAL.

Els alumnes del centre han particiat en la decoració i han estat molt motivats durant tot el desenvolupament del projecte.

Ah, i tot açò gràcies al " enchufe" que sinó ni menció.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

El DESinformación i MI VERDAD quins grans periòdics per a una "gran" ciutat provinciana.

Tenim el que llaurem...
...però hem de continuar treballant amb passió i dedicació, al cap i a la fi, no ho fem per eixir als periòdics, oi?

Salut i felicitats...

Jovi ha dit...

Evidentment que no treballe per eixir als periòdics, NO seria mestra.
El que passa és que de vegades a tots ens agrada que es reconega públicament que la feia ben feta té un premi i ens dóna ànim per a seguir, és un reforç positiu del qual en parlem tant en educació.
Però és veritat, Què podem esperar dels periòdics d'aquesta "gran" ciutat?