BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 4 de juny del 2010

ANIVERSARIS ESPECIALS

I com el mes de juny és tant curt i tenim tantes coses per fer, hem decidit celebrar ben prompte els ANIVERSARIS ESPECIALS DE L'ESTIU.
Tenim 5 amiguets que complixen 6 anys quan ja estarem de vacances, així que hem de fer una festa un poc més especial.
Se'n recorden del curs passat i demanen que no falte la Pinyata, els suggerisc que em diguen què volen esmorzar, si volen que canviem el pastís per un esmorzar amb cosetes salades i creïlletes i refrescs, però no volen, el PASTÍS no pot faltar, això sí , en lloc de sucs, preferixen orxata i llimó.
Els indique que fem la llista de la compra i entre tots escriuen allò que he de comprar, així no se m'oblidarà res.
Hui els protagonistes han passat la llista sense equivocar-se,un darrere de l'altre fent filera i no perdent l'ordre.QUÈ MAJORS S'HAN FET.
I la SORPRESA, ha vingut Fanny que els havia preparat les corones molt boniques.
Després d'esmorzar, i jugar una estona al pati hem trencat la pinyata i ens hem repartit el que hi havia sense cap problema.
Com a anècdota els comentaris que ja comencen a sentir-se, mentre esmorzaven, les dues xiquetes més grans de la classe dien entre ellles:
" - quan siga el nostre Aniversari de 7, no estarà Fanny ni Jovi i ..Qui ens farà les corones?"
i
Fanny m'ha comentat en sentir-les: "ni corones, ni pastís, ni aniversari a l'escola, Pobrets!! Infantil no debia d'acabar-se mai"
Però la realitat és que si s'acaba!!! i per molta llàstima que faça hem de deixar-los "volar".
Hem d'anar acostumant-nos, jo la primera ...que el final s'apropa.