BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 18 de febrer del 2011

ANIVERSARIS

El projecte dels aniversaris es repeteix cada mes,depenent del nivell i de les aules es fan més o menys activitats per a celebrar-lo.
A l'aula de tres anys, les activitats ens ocupen tota una setmana: ELS ALUMNES DICTEN que farem per celebrar-lo, que coses es necessiten, per tal de fer la llista de la compra i realitzar totes les activitats que ells plantegen,Com ara ja n'hen celebrat diversos(3 del trimestre passat) ràpidament recorden el que cal preparar.
Decorar plats, gots, estampar el tapet,i preparar la targeta de regal.
Les corones per als protagonistes i el pastís ho preparen els xiquets i xiquetes que complixen anys eixe mes.
Quan ens plantegem totes aquestes activitats tenim sempre en compte que no cal realitzar fitxes per a aprendre.La celebració dels aniversaris dóna peu a treballar i aprendre molts continguts, això si de forma molt significativa i amb una finalitat molt concreta i a més, divertida.
Fem seriacions amb gomets, treballem el color que estem estudiant, estampem amb formes i colors diversos, dónem les nostres opinions, evoquem records, cantem cançons, ballem i aprenem moltes estructures de la nova manera de parlar :vocabulari dels estrits de cuina necessaris, d'aliments, dels objectes de parar taula, estructures usuals que no són pròpies de les típicament acadèmiques....
I com tot va estar introduit i motivat pel conte de MAKETU,(el trimestre passat) que era l'únic indi que sabia cuinar, i li agradava fer xocolata,..i s'aproxima el Carnestoltes, doncs a més aquest aniversari s'han disfressat de MAKETUS.
(Llástima que els permissos per a la publicació de les fotos s'hagen endarrerit tant, ara m'és quasi impossible publicar les dels passats mesos.)
Us deixe les dels dos últims mesos GENER I FEBRER


AH!, i com ja complim 4 estem intentant posar-nos l'abric SOLETES i cada vegada ho aconseguim més.