BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 3 d’abril del 2011

"SUSANNA I EL SOL"

Encara que faré una copia per als alumnes de l'aula de 4V, en paper, del conte que hem fet i ha resultat guardonat, he pensat compartir-lo, publicant-lo ací. No podeu vore'l en la versió digital, ja que cal el software que hem emprat per a la PDI, però si veure com va quedar la còpia que vam enviar al concurs Sambori. Us adjunte també les indicacions de com el vam realitzar.

CONTE

SUSANNA I EL SOL

El conte ha sigut inventat i dibuixat pels alumnes de l’aula de I4, en l’aula de suport lingüístic i utilitzant una PDI

Els alumnes han vingut a l’aula en grup xicotet i cada grup aportava alguna cosa nova i diferent al conte.En cada sessió es reprenia la idea i el conte tal com l’havia deixat el grup anterior.

Les últimes sessions han sigut per a repassar el conte en cadascun dels grups i donar-li la forma definitiva.Hem emprat 15 sessions d’aproximadament 1h 30 minuts

El software utilitzat ha sigut ACTIV INSPIRE, les eines del qual ens han permés dibuixar, posar auto-formes, duplicar-les, canviar de color, jugar amb transparències, copiar, pegar, canviar de possició, moure els objectes,... escriure manualment o amb el teclat flotant i sobre tot gravar la veu

dels alumnes, de forma individual i en grup.

Prèviament a la gravació s’acordava la frase que devíem enregistrar.

Li hem donat més importància a l’expressió oral que a l’escrita i és per això que s’adjunta a cada pàgina del conte (per darrere) la transcripció escrita d’allò que els alumnes han gravat.

Per a seguir el fil de la narració en format digital, cal clicar damunt del símbol dels altaveus numerats, també, pels xiquets i xiquetes.

En les pàgines de la transcripció escrita cada nº correspondria a l’altaveu numerat.Tant per a l’expressió escrita manual, com per a la del teclat flotant, hem utilitzat el dictat del so de les lletres, que els alumnes dominen perfectament.

Ha sigut un treball molt productiu i els alumnes han estat molt motivats, en totes les sessions.


1 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola! M'agrada molt el resultat del conte! T'importa votar en l'enquesta del meu bloc? http://coneixemelsnostrespobles.blogspot.com/2011/04/vosaltres-teniu-la-paraula_06.html
Moltes gràcies!