BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 2 de juny del 2011

SI AL VALENCIÀ

 

 Després de la Notícia  sobre la intenció de la supressió de la línia d'ensenyament en valencià (podeu veure més informació en aquest enllaç) 

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Generalitat/acaba/lineas/ensenanza/valenciano/elpepiespval/20110531elpval_2/Tes


Escola Valenciana fa una crida, comencen les mobilitzacions.

"Escola Valenciana convoca a la comunitat educativa, partits polítics i entitats cíviques a una trobada el proper dijous per tancar un calendari de mobilitzacions. Dissabte Escola convida a assistir de forma massiva a les Trobades d'Escoles en Valencià d'Ibi i Relleu i proposa tres grans concentracions a València, Alacant i Castelló el proper 9 de juny, coincidint amb la sessió de constitució de les Corts. Vicent Moreno: “Un nou model educatiu requereix d'un gran consens, com el que es va generar amb la Llei d'Ús i Ensenyament fa 27 anys, que no va tenir cap vot en contra a les Corts Valencianes”.

Escola Valenciana: “Suprimir les línies en valencià és un atac al plurilingüisme i a l'ensenyament de qualitat”

Escola Valenciana fa una crida a la resposta per part del sector educatiu i de la societat valenciana en general per “demostrar que volem un sistema educatiu valencià de qualitat i un futur d'oportunitats per les generacions que venen”. Vicent Moreno: “és un atac frontal al plurilingüisme i la qualitat de l'ensenyament de qualitat, a més d'una agressió al futur del valencià”.


No podem quedar-nos sense fer-ne res. Dijous 9 de juny concentració al carrer  Carratalà-47,a les 18,00h.

més informació: http://www.escolavalenciana.com/

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Joviiii... no serà el carrer "Carratalà, 47", el de Conselleria???

Si envies la penya a "Ramos Carratalà, 47" fan la concentració al Leroy Merlín i Mediamarkt, cosa que també té el seu aquell per allò de l´antiglobalització i tal...

Redéu, pocs que som i ens disperses de mala manera..

A las barricadas!

Jovi ha dit...

No era la meua intenció, això de la dispersió, estava tant "calenta" que se'n van creuar els circuits.Gràcies Carles ara mateix ho corregisc.

carlos ha dit...

Ja estem farts de les idees d'este conseller. Hem d'anar tots a la concentració. Seria bo que anàrem comentant-ho entre els pares perquè la majoria està desinformada.

I com diu Carles, a les barricades!