BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 28 d’octubre de 2011

LA FESTA D'ANIVERSARI

Últim divendres de mes, i la festa d'aniversari dels xiquets i xiquetes que han complit 3, en el mes d'octubre i també la de Daniel que els va complir a setembre, però estàvem en plena adaptació.
Però la festa ha costat molt de preparar.
La motivació: el conte de Maketu,(l'únic indi de la tribu de les plomes roges que cuinava, i el que més li agradava era el xocolate) a la pdi, compartint pissarra i aula amb els companys de les altres classes.
Després,durant més d'una setmana, preparar tot el necessari, i com era el primer, ens ha tocat fer, fis i tot els tapets.
També els plats, corones, gots i regals.
I per fi el dia de la festa, els protagonistes han sigut coronats
Han preparat un deliciós pastis, per suposat amb xocolata.
I ens l'hem menjat, després de parar taula, i esperar que tothom tingués un trosset.
Per acabar ens hem posat una ploma d'indi de color roig, com els de la tribu de MAKETU, i hem ballat la seua cançó.
El temps ens ha vingut un poquet massa just, potser el proper, el de novembre. comencem a preparar el pastís pel matí, així podrem gaudir un poquet més.
Aclaració: hem hagut de fer-nos tots una ploma, perque ha estat molt difícil d'entendre que la festa i les corones sols eren per a uns pocs protagonistes.
No ho han entés del tot, però almenys s'han sentit un poc millor.Quan vegen que cada aniversari els coronats seran uns, fins que tots i totes siguen protagonistes, poc a poc ho entendran.

3 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Quina artista estàs feta! Gràcies per cuidar i educar els nostres fills. De segur que en passar dos aniversaris més, entenen la dinàmica. Són moltes coses noves per a ells!! Menys mal que estan amb Tabalet! Un abraç.

Jovi ha dit...

I no t'oblides de DOLO, és un suport fantàstic.
Gràcies

Anònim ha dit...

Ha estat molt bé i Nathalie l'hi ha passat genial!, gràcies a tots!

amb afecte
Mónica