BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 20 de novembre del 2011

QUAN ARRIBA LA TARDOR......CELEBREM LA CASTANYERA





Estem preparant la vinguda de la Castanyera. Hem començat contant el conte, de forma clàssica tal i com proposava  Artigal en : COM FER DESCOBRIR UNA NOVA LLENGUA, m'agrada especialment aquesta forma de contar-lo, per la implicació dels xiquets i xiquetes, a l'hora de repetir estructures, vocabulari i de crear el conte conjuntament.



Ens vam enjuntar en la nostra aula els tres cursos de tres anys i després de contar el conte, vam veure les imatges que trobem en :
http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/, i vam jugar a vestir la Castanyera, és molt divertit.

 També he preparat unes activitats per a la PDI amb la imatge de la nostra castanyera  i amb fotografies del curs passat , per  preparar la situació, que després alguns tenen un poquet de por.
Estem aprenent a ballar i cantar la cançó que podeu veure en aquest vídeo.
I clar hem escrit una carta per preguntar a la nostra castanyera si pot vindre a l'escola aquest any, ENVIANT-LI MOLTES BESADETES.