BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 16 de setembre del 2012

TORNEM A L'ESCOLA

Ja hem començat l'escola i després d'una setmana ja sembla  com si el curs passat estaguera continuant.
Això si en una classe nova, que té escales i banys fora de les aules,i ens hem hagut d'adaptar ràpidament, a fer filera sense agafar-nos per tal de no tindre accidents en les escales...a anar al bany soletes, fora de la classe....
però com que hem crescut molt i les vacances ens han sentat molt bé, ha sigut molt ràpid, ja dominem els espais de la nova aula i jo trobe que ens trobem a gust. També les famílies vos haveu posat les piles ràpid per tal de començar a fer deures en casa.
El projecte de les Nostres Vacances està resultant molt bé. Cadascú està aportant el seu full-resum i a l'estora contem el que hem fet, ens està costant un poquet tornar a parlar en valencià però ho intentem.Deprés ho deixem penjat a la pissarra i ens agrada mirar-ho i contemplar les fotos i dibuixos dels companys amb més calma.
Gràcies per la vostra col.laboració.