BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 29 de novembre del 2012

ANIVERSARI DE NOVEMBRE

Durant el mes de Novembre tan sols teniem un aniversari, així que no ens vam esperar a celebrar-lo a l'acabar el mes.Durant la setmana que Gael complia els anys, va ser Protagonista, i ens va explicar coses sobre ell, i després vam celebrar el seu aniversari, aquesta vegada de forma diferent.
Els hi vaig proposar no fer pastís ...i al principi van dubtar però al final vam elaborar un MENÚ, per berenar que va estar molt encertat(vam escriure al dictat en la Pdi allò que voliem berenar, i després ho vam copiar).
Aquesta vegada no vam necessitar decorar plats i gots,(tampoc teníem més temps), i per això vam decorar amb ceres un GRAN TAPET, per a la taula allargada.
Durant varios dies tenien curiositat i un poc de preocupació al pensar que al no tindre pastís tampoc hi hauria ciris, i un aniversari sense BUFAR ELS CIRIS....
Però es van sorprendre molt al descobrir EL PASTÍS DE PLASTILINA, que tenia molt bona presència.
Vam berenar,molt bé i després a ballar com sempre al voltant de la super-taula.
Una altra manera de celebrar l'aniversari que repetirem segurament.