BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 26 de febrer del 2008

PRESENTACIÓ DEL BLOG


Com ja sabeu el professorat del CEIP Azorín, estem fent un curs de formació, i entre altres activitats hem de saber obrir un BLOG. La meua intenció en obrir-lo és que a més servisca per a alguna cosa: donar informació general de la classe, dels esdeveniments més importants, d'alguna noticia d'interés...de manera que vosaltres les famílies dels meus alumnes estigueu més informades i al mateix temps pugueu opinar i fer els vostres comentaris.
Per suposat no posaré dades personals de cap alumne i les fotos seran generals, de grup, de treballs, de racons de l'aula...mai personals de cap xiquet o xiqueta.
Si us haveu fixat el tÍtol respon a una de les frases que més s'utilitzen a aquestes edats, SAPS QUÈ?, espere que vosaltres, les famílies també la utilitzeu i em comuniqueu tot allò que vulgueu.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

SAPS QUE és una idea molt bonica?

SAPS QUE seguirem atentament les novetats del blog?

SAPS QUE el cartell amb les totes les "penyores" (senyorets, senyoretes i professora) és preciós?

ÀNIM I ENDAVANT!