BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 28 de febrer de 2008

EL LLIBRE DELS PLANETES

http://unidadlosplanetas.blogspot.com
Em sap molt greu no haver pogut estar aquesta vesprada en la inaguració "oficial" del planetari, de vegades es planegen les coses i no sempre eixen com ho teníem previst. Ells estaven molt il·lusionats i espere que us ho hauran mostrat tot molt bé. A mi, també em feia molta il·lusió veure les cares i escoltar les seues explicacions...
La veritat és que aquest projecte ens està agradant a tots moltíssim, hem aprés moltes més coses del que ens havíem planificat. La meua intenció, com en quasi tots els projectes, no es que aprenguen molts conceptes sinò que busquen, que troben estratègies per tal de trobar el que realment els interessa aprendre. En aquest,com que teníem tanta informació, gràcies a vosaltres, els vaig dir que era impossible que jo m'ho llegira tot i després els ho contara, i d' Ells va eixir la idea de elaborar entre tots el LLIBRE COL·LECTIU DELS PLANETES; per a la qual cosa ens vam distribuir per grupets i més o menys preferències per tal d'estudiar tots els astres del S.Solar.
Així han buscat la informació han resumit el més important, han escrit i dibuixat en equip i han contat a la resta dels companys el que havíen aprés.
Encara ens falta algun planeta per acabar el nostre LLIBRE. Després us faré fotocòpies per a que el tinga cadascú. Ens costa acabar el projecte, ELS ROM
ANS, no han arribat en bon moment.

1 comentaris:

Carles ha dit...

Bé... bé... físicament no estaves inaugurant el planetari. Però l´”esperit-Jovi” creador d´aquell univers gravitava pertot arreu. Nosaltres, particularment, et vam veure surant pels anells de Saturn, astronàutica i ingràvida.