BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 14 de març del 2008

QUIN DIA MÉS DIVERTIT!!


Hui ha sigut un dia molt intens. Anàvem a celebrar els aniversaris dels xiquets i xiquetes que complien anys en el mes de març, i a més, i per si no hi havia prou, hem fet un taller de cuina: mones de Pasqua. Pensàvem que no ens donaria temps de tot, però ho hem aconseguit; la massa de les mones ha pujat!, s'han cuit en els fornets que tenim, les 26 o 27 mones!, les hem enbolicades i ens ha donat temps, fins i tot, després de menjar-se el pastís, de ballar una estoneta. Esperem que estiguen bones, ells s'ho han passat genial.


Lluïsa també ha obert un blog on publicarà les receptes de tots els tallers de cuina que fa amb els xiquets, vos posarà els ingredients i la manera de preparar-ho perque les pugueu repetir a casa: http://totsacuinar.blogspot.com. Vos pose uns trossets de video. Sols de sentir-los ja se m'oblida tot.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Els quatre coronats de l´aniversari de març estan moníssims. Semblen un anunci de galetes "El Príncipe de Beukelaer".