BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 22 de maig del 2008

CADA DIA MÉS ORGANITZATS PER CONTAR LES NOTÍCIES

Aquest matí ha vingut un xiquet dient que el seu papà li havia explicat que les AGÈNCIES eren les encarregades de buscar les notícies i donar-li-les als periodistes.Jo li he preguntat I QUÈ ÉS UNA AGÈNCIA?, el xiquet ha encollit els muscles i ha dit que ho preguntaria.
La qüestió és que ens hem prepara
t per començar amb les rutines i després de veure a qui els tocava ser els encarregats del dia, hem preparat la sessió de notíces. La tele apagada i els ajudants de vestuari preparant els presentadors, que han de dur la corbata posada, com a la tele de veritat. Quan ja estàvem preparats per a la sessió dels informatius, dues xiquetes han dit que tenien una notícia important, i hem acordat que li la digueren al presentador que ell seria l'encarregat de comunicar-la a la resta de la classe. S'HAN EIXIT FORA DE L'AULA I LI HAN CONTAT EN SECRET LA NOTÍCIA.
Quan el presentador ha saludat i ens ha donat les notícies que les xiquetes li havien contat, el xiquet que s'havia quedat pensatiu pel tema de les Agències ha dit: Ja sé que és una agència, Laura i Núria han sigut l' Agència que ha buscat les notícies d' hui. Conclusió molt evident no?
Després les rutines i l'oratge.
Per cert les notícies eren: que després de quasi quatre setmanes Marta, la mestra de recolzament, havia vingut a la classe,doncs estava substituint en una altra aula i durant aquest temps, no havia pogut vindre, i tindrien música amb ella.
Marta que no s'ho esperava, ni jo tampoc, s'ha emocionat pel detall.
Ara les "agències " volen funcionar a tota hora.Haurem de buscar un equip que trie les noticíes, que cal publicari i les que no.
De moment hem acordat l'horari: Els informatius seran a primera hora del matí i si hi ha alguna cosa especial, a primera hora de la vesprada.Us continuaré informant.