BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 3 de març del 2009

EL SISTEMA SOLAR

Com sabeu paral·lelament a la festa de Carnestoltes, i a causa del tema que tractàvem aquest curs,hem estudiat un poc el Sistema Solar, no hem aprofundit massa però sí hem aprés moltes coses.
Prèviame
nt a començar la decoració de l'escola vam fer una pluja d'idees sobre el que sabíem dels planetes en general i ho vam anotar, al mateix temps els hi vaig demanar que feren un dibuix previ sobre "L'ESPAI".També vam anotar allò que ens interessaria aprendre.Aquestos dibuixos ens han servit de decoració de la classe durant tot aquest temps.Al mateix temps que preparàvem la festa, la decoració i els complements de la disfressa, s'anava aportant informació sobre els Planetes i el Sistema Solar, alguns llibres, retalls de revistes, fotografies...Però tampoc penseu que massa informació, en realitat jo no la vaig demanar.
Per concloure el tema, vam fer les activitats que vaig muntar per a la Pdi, el curs passat amb els alumnes de 5 anys, algunes un poc de passada, ja que estaven plantejades per a alumnes que sí havien investigat realment el Tema.

Per cert a la pàg.web de l'escola en l'apartat de Pissarra digital teniu la informació per descarregar-vos un programa, per tal de poder accedir des de casa a les activitats que anem muntant per a la Pdi, si voleu.





Ahir, abans de començar amb el nou projecte, se 'm va ocórrer demanar-los que feren un altre dibuix sobre el Sistema Solar






Els resultats sorprenents com sempre, compareu els dos dibuixos i ho veureu:Per suposat al reprendre les coses que volien saber,saben més del que ens havíem plantejat.
I AIXÒ QUE JO NO VOLIA APROFUNDIR EN EL TEMA!!
L'espai ens ha conquistat a nosaltres també.





Si teniu interés, podeu veure el tema,si l'haguerem desenvolupat complet, en la següent adreça:
http://unidadlosplanetas.blogspot.com/

1 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Hola Jovi: t'enviem per Internet la cançò de Laika, perquè la sentiu en classe per la pisarra digital.
Cèlia i GAL·LA
http://www.youtube.com/watch?v=Ukh_FkFlIVo