BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 10 de març del 2009

JA TENIM ELS PEIXOS EN CLASSE

Des de dijous que teníem l'aquari preparat, l'aigua, les pedres, les algues, el filtre en marxa...sols faltava que l'aigua estaguera uns dies posada per tal de que se li llevara el clor i ja podríem tindre els peixos. Aquest matí, després d'esmorzar hem anat de passeig a la tenda d'animals que hi ha més a prop de l'escola.
El dia molt bó, fins i tot calor, i l'expèriencia molt bona, de passeig pel barri sense cap incidència, caminat per la vorera, sense jugar, pendents de creuar els carrers...

Com la tenda és molt menuda hem hagut d'esperar-nos fora i entrar per grupets fins que han passat tots els alumnes de les quatre aules.
Després hem comprat els peixos, menjar i unes peixeres xicotetes per a transportar-los.No hi havia on triar així que hem elegit un amb la panxa més blanca i d'altre més menut, per poder identificar-los. En classe els hem posat al nostre Aquari i l'encarregat els hi ha donat de menjar de seguida. Estaven nerviosos i cansats, però molt contents.
Aquesta vesprada els hi hem buscat nom, i després de proposar noms com
CONGELAT,ALGUETES,AIGÜETES,ORANGE,...
els més votats han sigut:

Molt originals no són ,però els han triat ells...