BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 27 de maig del 2009

EXCURSIÓ A LA ILLETA DEL CAMPELLO


Hem anat d'excursió a La Illeta dels Banyets al Campello.És l'última excursió del curs i com sempre molt contents i preparats per pujar a l'autobús, això ja de per sí és UNA FESTA


Hem arribat al Campello i darrere de la Torre es troba el jaciment arqueològic ; allí ens esperaven per a fer el taller d'arqueologia.Mentre l'altra classe visitava el jaciment nosaltres, ens hem dividit en dos grups, uns excavàvem i altres pintavem un dibuix d'una ceràmica Íbera.
Després hem canviat.


Amb una pala i un pinzell i amb molta precaució, hem trobat,ossos d'un esquelet, ceràmica, figuretes de bronze, i motles de ferro per a fabricar espases...Després hem fet un xicotet descans i hem recuperat les forces menjant unes galetes i bevent aigua, perque de seguida hem anat a visitar el jaciment.

Els monitors ens esperaven i ens han acompanyat explicant-nos moltíssimes coses,les primeres cabanyes trobades,les cisternes per arreplegar l'aigua, el poblat Íber, els magatzems, ens han mostrat els banyets, que en realitat eren piscifactories romanes i no com deia la cultura popular els "banyets d'una reina mora",també les Termes romanes.
Hem aprés moltes coses, però el que més els ha sorprés als monitors era la quantitat de coses que ja sabíem, i sobretot quan acostumats estem a escoltar, participar, intervindre i questionar-nos coses i ser curiosos.
ENS HAN FELICITAT
I JO TAMBÉ US FELICITE.