BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 21 de maig de 2009

PROJECTE DELS ANIMALS


Com ja sabeu estem treballant amb el projecte dels animals, més concretament, QUÈ MENGEN?.
Durant tota la setmana ens han visitat algunes mascotes vives: Hamsters, peixets, tortugues, periquitos i altres pardalets, a més de les mascotes de joguet,que també ens han sevit per explicar moltes coses sobre els animals.
A més de tota la informació que han aportat cadascú sobre l'animal que havien elegit, també han portat a l'aula molts llibres d'animals , estem treballant la busqueda en les enciclopèdies a partir de l'Index, doncs no volem desviar-nos del tema, que tots sabem quan ens agraden els animalets i pot ser no acabem mai... Hem avançat moltíssim,hem aprés a classificar-los de diferents maneres,ara
també pel que mengen, per cert algunes coses ens costa identificar l'origen, supose que el motiu és que som de ciutat i anem a comprar a les grans superfícies, per això v
am estar observant unes rametes de cereals, verdes i seques,i vam contar el conte de la Gallina Marcelina, que va trobar un granet de blat i després de plantar-lo,regar-lo,segar-lo i moldre'l va fer un biscuït de farina per donar de menjar a tots els seus pollets.
I per suposat el treball de posada en comú estem fent-lo en la PDIA més d'altres treballets on els protagonistes són els animals, de pintura, d'identificar paraules, d'ecriure,amb l'ordinador...Que ja sabem que no solucionen els dubtes plantejats sobre el projecte, però ens motiven molt.