BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 22 de setembre del 2009

NOU CURS

Ja anem per la tercera setmana del curs,i estem adaptant-nos als nous horaris i a les rutines, costa un poquet i cal tindre molta paciència. Tots teníem moltes ganes de tornar a retrobar-nos amb els companys, a tornar a jugar, a escoltar contes, cançons, a recórrer els espais i reconeixer coses i llocs que ja són nostres.
Aquest curs sembla que les coses no canvien molt de moment, la mestra és la mateixa, l'espai també i tampoc hi ha nous companys..però això és el que sembla de moment, perque ens amenacen amb que ja som ELS GRANS del pati d'infantil , (que per cert si ha canviat i està molt més gran) i això no te molt bona pinta....Els menudets han vingut amb força i continuament ens estan molestant i pegant, i nosaltres damunt els hi hem de dir que això no es fa ,que no poden anar pegant com si res...!!
Esperem que el curs vaja com a mínim igual que el curs passat, això és el sentiment de la vostra mestra que a més està encantada de poder ser-ho.
Per a inciar el curs una imatge que en va enviar una mare i amb la qual em sent totalment identificada.
I per a que aquest bloc no "decaiga" i una vegada demanats els permisos oficials, espere els vostres comentaris i suggeriments.
Benvinguts a aquest nou curs.