BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 29 de setembre de 2009

S' ACABA SETEMBRES'acaba Setembre i teníem prevista la celebració dels aniversaris del mes.
Per causa de les pluges hui no han vingut tots a classe, la veritat és que la Tardor ha començat amb força, gota freda inclosa.
Però no ens ha quedat més remei que celebrar-los, encara que no estiguerem tots, fins i tot faltava un dels protagonistes, ja que els que si hem vingut no portàvem esmorzar i havíem de fer el pastís per a menjar-nos-el.
Aquest any hem canviat les corones, ara les fem amb pasta de sopa i cartró ondulat, (és més dificil i es necessita més habilitat) i també la targeta de felicitació. Ens fem grans i no sempre hem de repetir les coses que ja sabem, ja som capaços de fer uns dibuixos de nosaltres molt complets i cada mes anirem comprovant el canvi.
També es nota el canvi en la decoració de plats i gots, cada vegada més elaborada i fins i tot en el pastís, fent floretes amb els Lacasitos.
Hem comptat els ciris, en valencià de forma creixent i decreixent, i també en anglés, que de forma decreixent ens ha costat un poquet més.També sabem cantar la cançò d'aniversari en anglés.
I després de menjar i arreplegar la classe hem baixat al pati un poquet, que al final no ha plogut.
Quan hem tornat a classe hem ballat, ens agrada molt i hem aprés una nova cançò, prompte vindrà la celebració del 9 d'Octubre i ens anem preparant per a ser els Cavallers.