BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 11 d’abril del 2008

CONTEM LA RONDALLA


Aquest matí hem convidat els xiquets i xiquetes de 3 anys a escoltar la Rondalla Història d'un Mig Pollastre.En un principi havíem de contar-la només als de la classe de Violeta, però s'han afegit altres cursos i hem hagut d'anar al Gimnàs.
Com que ja l'hem escoltada de moltes formes, l'he contada jo, l'hem escoltada en cassette, i l'hem llegida tal com la va redactar Enric Valor, doncs ja la comprenem, i fins i tot ens la sabem, almenys moltes de les frases repetitives i sobretot la cançó.
Per tant ,encara que la narradora he sigut jo, els artistes com sempre són ells,que a més de portar els dibuixos per facilitar la comprensió als menuts, cantaven i em bonegaven si canviava alguna paraula per alguna altra de més fàcil comprensió per al nostre públic.

I per suposat teníem acompanyament musical, amb instruments, triangles i sonalles, que ens agrada molt tocar. Ha sigut molt divertit per a tots.