BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 2 d’abril del 2008

VISITES PREVISTES

Com ja sabeu per a aquest mes d'abril teníem previstes dues eixides: La dona gegant i als bombers de l'aeroport.
La qüestió era que ens podia coincidir a un dels grups de 5 anys les dues visites, encara no sabem qui va a l'aeroport el dia 14 i quin grup el dia 18,(supose que aquesta setmana ja ho sabrem),per la qual cosa vam anul·lar la visita a la "dona gegant", amb la intenció de buscar un altre moment per poder anar-hi.
Per la meua banda, i després d'haver escoltat algun que altre comentari sobre la visita de la "dona gegant",vaig decidir un dia d'aquestes passades vacances, anar per tal de comprovar si valia la pena o no realment la visita.
Personalment no em va agradar gens. A primera vista vaig pensar que els xiquets s'ho passsarien d'allò més bé sols pel fet de posar-se la bata verda i els barrets, però després vaig rebre una gran decepció.
És una atracció de fira fosca i molt deteriorada. No sé si a tots els xiquets de la classe els passaria, però potser a una gran majoria els podria donar por.
D'altra banda el preu és prou car, per anar en grup ens resulta l'entrada a 3'50€ més l'autobús, per a 15 o 20 escasos minuts.
Així que després d'haver-ho consultat amb les meues companyes hem decidit anul·lar-la definitivament. Pensem que l'excursió a l'aeroport serà molt més instructiva i
els ha d'agradar molt més A TOTS.Pensem per un moment com els xiquets... A qui no li agraden ELS BOMBERS I ELS AVIONS?