BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 29 d’abril del 2008

OBRES D'ART




Entre tècnica i tècnica plàstica, estudiem i reproduim obres d'art. Aquesta vesprada el quadre més famós, possiblement del món, LA GIOCONDA.
Cada vegada que els plantege una obra d'art m'admire la capacitat d'analisi, de descripció, d'observació, que tenen per a interpretar els quadres.
Per a mi és un repte, he de buscar informació, estudiar-me els trets més importants del pintor i de la seua obra, perque, no paren de preguntar i de fer observacions, i després a reproduir cadascú la seua Gioconda pròpia.
Els resultats sorprenents com sempre:
Alguns ens resulten més fàcils que altres, o almenys a mi m'ho sembla: Com La Natura Morta de Cezanne, o els Nenúfars de Monet:
Però d'altres com La vella fregint ous de Velaquez que a mi em resultava tremendament complicat, i de fet no veia el moment de presentar-lo, no podeu imaginar -vos, quant els va agradar reproduir-lo:
Pregunteu, quan us arriben els treballets, i vos sorprendrà, com a mi, la quantitat de coses que saben.

1 comentaris:

LUISA ha dit...

QUE CHULI, QUE CHULI I QUE CHULI