BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 7 de novembre del 2008

DIJOUS TOCA GIMNÀSTICA

Tota la setmana esperant aquest dia, el dijous, i per què ? per la gimnàstica. El hi resulta molt motivador tant si la fem al gimnàs com si "ens toca fora". Ja sabeu que l'escola està molt massificada i tenim falta d'espais, i hem de compartir amb els grans els pocs recursos que tenim. A més som aquest curs 10 aules d'Infantil i a sessió cadascuna en el gimnàs, l'ocupariem tota la setmana, així que hi anem cada 15 dies.
Les activitats ,diverses, dins podem utilitzar les espatleres, els llits elastics o fer circuits:
Equilibris, conceptes espacials, postures corporals...Hem de seguir unes normes i després adquirir autonomia a l'hora de posar-nos les sabates:Si "ens toca fora", altres exercicis, podem jugar amb pilotes:

O amb cordes, fent circuits, saltant, ... per parelles, de forma individual...jocs col·lectius que a la classe o al gimnàs no podem fer, de qualsevol manera l'activitat és dirigida i s'ha de seguir unes normes mínimes, això no vol dir que no siga divertida, ens hem d'ensenyar a jugar en grup, a compartir, respectar torn, i seguir unes normes senzilles de joc.
Si fem l'activitat fora tenim més temps, doncs després de la sessió no hem de compartir l'espai, si la fem dins després hem de pujar a la classe i m'agrada donar-los un full blanc perque hi plasmen el que hem fet al gimnàs.Són molt curiosos els dibuixos que resulten.
De qualsevol manera , esperen durant tota la setmana aquest dia i ja us adoneu per què.