BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 18 de novembre del 2008

QUE ARRIBA LA CASTANYERA!!

Encara que des d'un principi he dit que no treballe La Tardor, en l'aula ,com a tema o Unitat Didàctica, i ja us he explicat per que, durant tot el temps que hi dura l'estació si que hi fem referència, amb refranys, poesies, endevinalles, i com ja haveu vist plàsticament. Però el tema que si treballem és l'arribada de la Castanyera com a festa de La Tardor, per això aquesta setmana estem preparant-nos per al divendres, que segurament ens visitarà.
Hem contat el conte, hem recordat la cançó que ja ens sabiem del curs passat i ara estem decorant el corredor, amb la mateixa tècnica de les vidrieres, i amb fulles retallades amb la tèctica de simetria.També hem preparat una corona de castanyes per a estar molt guapets en la Festa
I tres monedes de 1€ per a pagar-li a la Castenyera les castanyes torradetes. Hem hagut d'escriure el nº 1, retallar-lesposar el nom per a no perdre-les i fer-nos un moneder per a guardar-les fins divendres.Al mateix temps amb Lluïssa estem fent una castanya gegant per decorar el pati, el dia de la Festa.Crec que aquesta manera de tractar el tema dels canvis estacionals els hi resulta més significativa, li donem un sentit i significat a allò que fem, escriure el nº, retallar, pintar, posar nom...amb una finalitat i per suposat és més atractiva i divertida.
Per això els agrada, en general a tots, LA CASTANYERA.