BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 11 de novembre del 2008

PRIMERA EXCURSIÓ


Tota la setmana repetint "atxús, atxús, que aplega l'autobús" i per fi, ha arribat el dia en que teniem prevista la primera eixida fora de l'aula.
Sols amb això ja n'hi ha prou, el que menys importa és a on anem, o què anem a veure. I la veritat és que ens quedem amb bon gust al veure que l'experiència ha sigut possitiva, el comportament bo , no ha hagut cap incident amb els nostres xiquets que se'ns lleven les ganes de tornar a repetir, tot el contrari.
Com a visita, doncs, vist des del meu punt de vista no ha valgut molt la pena.
Però a ells, això no els importa.

Ens estaven esperant per a mostrar-nos la Universitat i una vegada que ens hem fet les fotos sota la MÀ





























hem visitat l'aulari i la zona que descansen els estudiants, al voltant d'unes fonts, hem entrat en una aula de majors, amb taules llarguíssimes i cadires que se'ns plegaven, pissarra enorme i pantalla de projecció.
Tots hem coincidit que ens agrada més la nostra classe.

Després, passeig per la Universitat, on els ha sorprés la quantitat de gespa, arbres, flors i fonts que hi havia per tot arreu, els cotxes elèctrics per circular el personal de la Universitat...Per a mi ,ens ha faltat, visitar la biblioteca, la zona esportiva, algun laboratori...
Hem caminat molt, fins arribar al Bosc il·lustrat,on hem esmorzat i sobre tot hem mirat els ànecs.








Així que quan els pregunteu que han vist ,que no us sorprenga la resposta, possiblement us contesten això ÀNECS.