BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 9 de gener del 2009

ELS JOGUETS



A la classe també han vingut els Reis i han portat alguna coseta que havíem demanat.
Vam escriure la carta i vam acordar que volíem alguna cosa per a jugar amb la Plastilina i Play-mòbils, també contes nous.
Només arribar a classe el dia 7 vam preguntar si algú havia trobat algun paquet, però com no hi veíem res, vam continuar amb l'assamblea, i no va ser fins a l'hora de desmuntar el pessebre, perque ens havíen de col·locar el canó per a la pissarra digital aqueix mateix matí, que no ens vam adonar, que davall la taula hi estaven els paquets.
Per suposat tocava de seguida estrenar-los, i com a més no vam poder treballar per causa del soroll de l'operari de la Pissarra, doncs això vam fer:JUGAR.
El tema doncs que estem treballant, ja us imagineu, gira al voltant dels jocs i joguets i per això la interpretació de l'obra d'art ha esdevingut sobre el mateix.
Ens tocava comentar L'habitació de Vicent a Arle de Van Gogh.
Hem parlat un poc del pintor ,de les característiques del quadre, del colors dominants i hem comparat amb el propi dormitori, i és clar, es diferencia principalment del seu dormitori , a banda del mobiliari,en que falten joguets i això hem fet retallar-ne.
Cadascú els que ha volgut ,alguns, fins i tot massa.
Per cert el canó ja està instal·lat, però encara no funciona, no sé si tardarem un altre trimestre per que funcione, al pas que anem...