BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 30 de gener del 2009

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Aquest matí hem celebrat LA PAU amb una cursa solidària, consistia en donar voltes a un circuit, acompanyats per un alumne major que ens ajudava en la carrera. A nosaltres ens han acompanyat els alumnes de 4rt.V.
En un principi la cursa anava destinada només als grans de l'escola que han buscat patrocinadors que els hi pagaren les voltes que donaven al circuit, amb un carnet, taules de control i dorsals, els dineres que cadascú arreplegue,aniran destinats als xiquets de Niger.
Però ens van proposar participar, als menuts de l'escola,i amb aquest acte de col.laboració entre tots hem volgut sumar-nos a aquesta causa solidaria. L'acte ha estat molt,molt bé, hem corregut alguns molt i ens hem divertit també molt.
Per la vesprada un acte més tranquil: hem llegit el manifest que entre totes les classes s'ha elaborat, s'han enlairat tres globus que formaven la paraula PAU i hem escoltat, cantat i ballat.
Hem volgut d'aquesta forma celebrar aquest dia,que portem treballant temps a l'aula i que no s' hauria de deixar de treballar mai.
Podeu veure més fotos en:
http://laclassedepaqui.blogspot.com/2009/01/dia-de-la-pau.html