BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 5 de febrer del 2009

PROJECTE:EL POL I EL DESERT amb LA PDI


Els equips d'investigadors han estat tota la setmana exposant les seues conclusions, mostrant-nos fotos, imatges i llibres que han aportat a l'aula.
Entre tots hem muntat una gran exposició que hem classificant i apegant a la pissarra de guix, (ara ens servix de panel).
També s'han aportat diferents animalets de plàstic i hem buscat els que teniem a l'aula i després d'identificar-los i classificar-los vam decidir fer crear dos ambients. A més la mamà d'un alumne ha portat una KHAIMA xicoteta, amb la seua estora, coixins ,joc de té i beduí inclós.
Li vam afegir arena i també uns recipients per a fer "Tajim".
També vam construir un Iglú amb "Plays-Mails" i vam pintar un poc el paper per a poder colocar els animals aquàtics que viuen al Pol.
I durant tota la setmana hem treballat la informació en la Pdi:


Hem aprés moltes coses i crec que ens ha agradat a tots molt, ja se sap si "toquem" tema animals l'èxit està assegurat.
Gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració, espere que no us haja suposat molta feina ajudar en la investigació, en la meua opinió crec que ha valgut la pena.Fins l'altre.