BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 13 de febrer del 2009

LA LLUNA

Com ja sabeu el tema del Carnestoltes gira al voltant de l'Astronomia, com en quasi totes les escoles, que sempre busquem un tema que es relacione amb algun esdeveniment important, i no podiem desaprofitar l'oportunitat de celebrar el carnestoltes del 2009 al voltant d'aquest tema, ja que es commemora l'ANY INTERNACIONAL DE L'ASTRONOMIA, quan es complixen 400 anys de la "invenció" del Telescopi de Galileo Galilei.
Aquest matí hem vist un vídeo de la sèrie "Ersase una vez: Galileo Galilei"
Després hem fet un Retrat de Galileo, entre tots a la pissarra i després en paper, que decorarà l'entrada de l'escola junt amb tots els Retrats de Galileo de tots els alumnes de l'escola.
Aquesta vesprada hem pintat una Lluna amb una barreja de pintura ,cola i farina, sal grossa i també arròs, es tractava de fer una superficie lunar que no fora llisa, tal com va descobrir Galileo, amb "muntanyes"Per que al nostre edifici ja es comença a notar la transformació, ja estem en la LLuna.Si veniu per allí no oblideu el vestit d'astronauta i aneu en compte de no entropessar amb "selenites", craters, coets espacials o fins i tot asteròides.
(La foto no ix millor, a l'ESPAI s'està molt fosc).