BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 24 de febrer del 2009

INTERPRETEM A KANDINSKY AMB LA P.D.I.


He projectat aquest quadre de Kandinsky a la PDI, i després de interpretar alló que véiem, (per suposat a tots els hi han semblat planetes) i de veure quina eren la forma geomètrica amb que estava fet el quadre, els colors que havia utilitzat el pintor, si era figuratiu o abstracte ...,hem fet el nostre quadre entre tots a la Pdi, jugant amb la grandaria, el color i la posició, així com la transparència, ja que és una opció que ens deixa fer la pissarra màgica, que els objectes puguen ser més o menys transparents i així poder veure el contorn de tots el cercles juxtaposats, com en l'obra d'art que interpretavem.Ací teniu una captura de la pantalla per que vegeu quan bonic ha quedat.
Després hem fet un treball de plàstica amb la tècnica d'esgrafiat i per suposat intentaven representar cercles com a l'obra d'art.Són uns artistes.