BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 20 de gener del 2009

JA FUNCIONA LA PISSARRA DIGITAL!!


Quasi no m'ho crec, després de tant de temps esperant, per fí aquesta vesprada, gràcies a l'ajuda inestimable de Lluïsa, ha funcinat. Després de haver-nos instal·lat, fa dues setmanes el projector, no funcionava per estar massa a prop, i el van tornar a muntar, però tampoc anava per faltar-li un cable de connexió a l'ordinador, però sembla que ja està tot solucionat, espere,TOQUEM FUSTA!. Com que no ens ho esperàvem, l'he conectada i simplement hem provat de fer la fitxa de comptar que teniem prevista i ens ha agradat a tots moltíssim.


Per a mi la PDI és un recurs més, que quan es té a la classe pot ser molt aprofitable, el curs anterior, sabeu, ens havíem de desplaçar a una altra sala per poder -la utilitzar, ara ho podrem fer diariament i en qualsevol moment, és una ventaja molt gran, capta molt bé l'atenció dels alumnes, i els hi motiva molt. Espere poder traure molt de profit i que això es reflectisca en l'aprenentatge dels vostres fills.Us aniré informant.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina envejaaaa!!!

Jovi ha dit...

Tot té el seu preu, per a tindre pissarra a l'aula s'ha d'entrar en un projecte d'investigació durant dos anys amb un mateix grup d'alumnes i avaluar uns ítems que et proposen, enviar programació, contestar periòdicament qüestionaris,preparar que temes vas a treballar amb la PDI... la qual cosa suposa feia, feina i més feia a deshores ...però com ens van dir el curs passat "sols hi haurà café amb llet per al qui li agrade", ja no per a tota l'escola, i a mi m'agrada el "café amb llet".