BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 10 de maig del 2009

TROBADA-2009

Com cada any, per primavera, des de fa 21 anys, un diumenge la TROBADA, ens convoca a alguna localitat o indret de la comarca per a "trobar-nos", pares, mares, mestres,i sobretot xiquets i xiquetes de les escoles on tenim com a llengua d'aprenentatge EL VALENCIÀ,on com diu la propaganda d'enguany EL VALENCIÀ ÉS TEU, MEU ,NOSTRE, ÉS EL VEHICLE QUE ENS FA DESCOBRIR EL MÓN.
Aquesta XXI trobada ha tingut lloc a la població de Sant Joan, els matiners i matineres a les 9h ens hem apropat a l'escola per tal d'arreplegar les coses per a muntar el taller, i després hem anat allà on, encara més matiners, ja havien muntat les carpes, reservant el lloc per al Taller del CEIP Azorín.
Ja farà 8 ays que venim muntant el mateix taller,PLANTAR arbres per a posterior repoblació forestal: romer, margalló, lledoner, xiprer de cartagena, garrofer,.... Cada any pensem que podríem canviar, però com sempre té tant d' èxit, (al voltant de les 12h. ja s'havien acabat les 600 plantetes d'enguany ) doncs repetim.
Quan s'acosta la data, sempre proteste, la Trobada és cosa dels pares que s'haurien d'implicar més, és l'escola la que hi participa,no els mestres de la línea d'immersió, el consell escolar ,l'associació de pares i mares...haurien D'ORGANITZAR-LA , és molt poca la gent que hi col.labora,sempre els mateixos i a més ens anem cansant...Però després, quan estic allà, parlant amb antics companys, mares, pares, i sobretot amb xiquets i xiquetes que vénen a gaudir del dia on la llengua que s'empra és majoritariament el Valencià se m'oblida i arribe a casa cansada, però satisfeta ,que almenys un dia, fora de l'escola, a Alacant , puga parlar Valencià i ningú em diga: "NO TE ENTIENDO"

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Les arrels de romer, margalló, lledoner, xiprer de cartagena, garrofer... ens donen força a tots per a continuar.

El 2010, més.

Jovi ha dit...

Tens raó Carles, i a més les arrels de "jardinera" que porte en la sang.
L'any que ve, com a mínim, els mateixos de sempre.

Unknown ha dit...

Mira, precisament l´altre dia em vaig enrecordar de tu per allò de les arrels de jardinera. A la pàgina de "Alicante Vivo" van fer un reportatge sobre el deteriorament del Jardí de Santos del teu poble. Et deixe l´enllaç ací, encara que supose que ja estaràs assabentada.

http://www.alicantevivo.org/2009/05/el-abandonado-jardin-de-santos.html

Quina pena!

Jovi ha dit...

He vist el reportatge i la veritat és que fa llàstima. També he vist en altra època el jardí en eixe i pitjor estat.La diputació ha invertit molt de diners, el va remodejar al seu gust, en alguns casos sense respectar les espècies de plantes, va clavar un Orquidiari en l'antic hivernacle...tallar arbres centenaris, remodejar parterres... i ara l'abandona.
L'Ajuntament, d'un poble tan menut, no pot, sense ajuda fer-se càrrec, i com La Diputació i L'Ajuntament no són del mateix partit...
No sé que passarà.