BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 4 de maig del 2010

AVALUEM AMB LA PDI

I mentre anem acabant el periòdic de la classe hem fet una activitat amb la Pdi, per avaluar tot el que hem aprés sobre les notícies, els periòdics, la tele i els programes...
Hui hem plantejat l'activitat com si fóra un concurs de la tele. Els hi he repartit uns aparells "ACTIVOTES" de la pdi, que servixen per a contestar preguntes formulades en forma de test.
Individualment responen pulsant i el programa de la pissarra ens mostra inmediatament, qui contesta,i qui no, qui encerta i qui s'equivoca. També té la possibilitat de fer gràfiques amb els resultats...
Una passada!!
Independientment dels resultats, que han sigut molt bons,(les preguntes eren molt fàcils tot s'ha de dir), i sense donar-li més importància a aquesta forma d'avaluar, que ja sabem que no cal donar tant de valor als coneixements sinó als procediments i estratègies que hagen pogut aconseguir al llarg del desenvolupament del projecte, l'activitat ha estat molt divertida.
Al principi estaven un poc espantats amb aquell nou aparell en forma d'ou al davant, però prompte li han perdut el respecte i han gaudit molltíssim. No serà l'última vegada que el gastem.