BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 9 de maig del 2010

TROBADA 2010

I com el seu nom indica allí ens hem trobat, els més matiners hem anat de bon de matí per a carregar a l'escola i descarregar al parc tot el que necessitàvem per al nostre taller.
El dia ha acompanyat i l'oratge ha aguantat, fins i tot feia massa calor.
Encara no havia passat el cercavila que donava inici al començament del taller i ja teníem "clientela" que volia fer-se la seua "planteta".
Els tallers com sempre molt diversos, de menjar tradicional: pa-oli-boix, ametletes de torró, llimonada...;De manualitats diverses, amb diferents tipus de material, goma EVA, fieltro, cartolines, rosetes de dacsa...;de maquillatge; de jocs populars i fins i tot d'aprendre "la dansada".
La trobada ha concentrat un any més a molta gent que com cada any ens RETROBEM en una jornada molt familiar i lúdica i que fa possible l'encontre a molts xiquets i xiquetes que estudien en Valencià .
Com a curiositat, la implicació cada vegada més de les AMPEs i una prova d'això són els rètols de les pancartes de les diverses escoles que han participat.
Gràcies a tots i a totes els que haveu vingut a col.laborar .