BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 21 de maig del 2010

PARC DE TRÀNSIT

Hui ha sigut l'última excursió del curs.Hem anat al Parc de Trànsit, és una d'aquestes visites que oferta l'Ajuntament d'Alacant i que sol·licitem al principi del curs i condedixen o no.Aquest curs hem tingut sort i hem pogut optar a diverses d'aquestes activitats, que tot s'ha de dir estan molt ben muntades i són molt instructives, com la de hui.

Primer ens ha tocat estar a l'aula del parc,on el Policia Luís ens ha posat varies pel·lícules de dibuixets que ens feien reflexionar sobre aspectes necessaris per a la nostra seguretat vial : LA NECESSITAT d'anar de la mà quan circulem com a vianants per la vorera, i sempre lluny dels rastells, LA CONCIÈNCIACIÓ, de que la vorera no és un lloc per jugar, per això estan els parcs i L'OBLIGACIÓ D'UTILITZAR el cinturó i cadiretes o elevadors en els cotxes, encara que siguen trajectes curts.
Després d'esmorzar hem atés a les explicacions de l'altre Policia, Miguel Angel, que ens ha recordat els senyals més utilitzats i segons la forma el seu significat, el significat de les llums del semàfor i dels senyals que podem trobar pintats al terra, i tot això per a poder circular com a conductors, això si, pel circuit del parc, ben equipats amb CASC I JUPETÍ.
Durant quasi una hora hem conduït, bicis, cars i motos sense motor,arrossegades amb els peus.També alguns s'han convertit per uns moments en autèntics policies controlant el trànsit. Ens hem divertit moltíssim.