BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

CELEBRACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE

Durant aquestes últimes setmanes hem estant treballant , fent coses a l'escola per tal de celebrar el 9 D'OCTUBRE.
Primer vam fer entre tots el LLIBRE DE LA CLAU, que anava a dipositar-se dins d'una escultura conjuntament amb tots els llibres que s'han elaborat en totes l
es escoles que tenen ensenyament en valencià.Cada classe de l'escola vam elaborar una pàgina d'eixe llibre, i un xiquet de 6é, el va dipositar a València el dia 9.
L'escultura la posaran a la nova Falcultat d'Educació d'Alacant, així que els que no vam poder anar a l'acte podrem veure-la quan estiga al seu lloc definitiu.

(més informació:http://www.escolavalenciana.com/)
Però a més esperem la vinguda del CORRELLENGUA,
demà dia 13 d'Octubre
(més informació:http://www.acpv.net/correllengua10/quees.html)
Aquest any gira al voltant de l'escriptor i gramàtic Enric Valor
i per això estem treballant una de les seues rondalles:
HISTÒRIA D'UN MIG POLLASTRE. (que ens agrada molt, i quasi sempre que fem homenatge a aquest escriptor, la contem, la representem, la escenifiquem....)
(podeu veure l'entrada d'aquest bloc, del dia 11 d' abril de 2008)

La diferència és que aquesta vegada ho he fet amb la ajuda de la PDI, que com sempre ha resultat una eina fantàstica.
El dilluns vam anar al saló d'actes per nivells i vam contar la rondalla per a tots els xiquets i xiquetes del cicle d'infantil, vam cantar la cançoneta del mig pollastret i ens vam divertir molt.(Les fotos són de la sessió als alumnes de 5)