BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 19 d’octubre del 2010

SUPORT LINGÜÍSTIC AMB LA PDI

Durant aquestos últims dies hem estat treballant a l'aula de suport lingüístic amb el conte del Mig Pollastre.De manera que en cada sessió, amb diferents alumnes, tornàvem a mostrar les imatges del conte, recordar la història i les estructures més significatives, però una vegada que encertàvem amb la frase, el que hem fet ha sigut gravar-la, de vegades de forma individual i d'altres tots a la vegada.
Com en cada pàgina hi havia més d'una gravació hem hagut de numerar-les per tal de seguir el fil de la història.
Així hem completat entre tots el conte, que ara ja no té tant sols imatges i música, sinò que a més té la narració de la rondalla completa, contada això si, per ells i elles.
El fet d'enregistrar en gravació les seues produccions orals, és un molt bon exercici, intenten superar les dificultats i el poder reproduir i escoltar allò gravat immediatament possibilita l'autocorrecció, un altre avantatge de la PDI, hem parlat molt, hem corregit molt i a més ho hem deixat enregistrat per poder escoltar-ho sempre que vulguem.
Els qui han donat veu a la rondalla, per suposat, han deixat la seua foto i el seu nom escrit, amb el teclat flotant.
( Les fotos corresponen a una sessió amb els alumnes de 4; però també han intervingut els de 5, que la rondalla és molt llarga.)

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Enhorabona Jovi pel teu treball !!! Ens pareix una activitat molt interessant i una molt bona aplicació de les noves tecnologies
Manu y Vero