BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 16 de desembre de 2008

DONEM "L'ASGUINALDO"...

Hui hem anat per l'escola a demanar les estrenes, "L'asguinaldo", a les classes dels majors que ens havien tocat. Com en som molts, de xiquets i xiquetes d'Infantil, ens repartim els cursos on hem d'anar a cantar i demanar. Prèviament havíem preguntat a quina hora els hi venia bé i ens han dit que millor a les primeres sessions del matí i així ho hem fet. Sense llevar-nos els abrics, hem repartit els instruments i hem anat per tota l'escola de visita.
El divendres, vestits de pastorets i pastoretes ens menjarem les galetes i bombons que ens han donat, després de cantar les Nadales, per això no cal portar esmorzar eixe dia.
Tampoc portarem esmorzar el dijous, ja que celebrarem els aniversaris del mes de desembre.
No sabíem massa bé que anava a passar amb la Vaga convocada per a demà dia 17 i per això vaig decidir marcar al calendari la data dels aniversaris per al 18. Per la vesprada vindran els Reis a les classes i els donarem les cartes que hem preparat.Tindrem un dia molt complet.

La Vaga convocada en defensa de l'Ensenyament Públic a la Comunitat Valenciana ha sigut aplaçada, a l'espera de les negociacions que puguen fer-se, fins a febrer.Ja hi vorem.