BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 11 de desembre de 2008

EXCURSIÓ


La segona excursió ha resultat encara millor que la primera,(diuen que a conduir s'apren conduint no?, doncs si no eixim de l'escola no aprenem a comportar-nos fora,crec jo) . Estic molt contenta del seu comportament.
Primer hem visitat el Pessebre dels baixos de L'Ajuntament, aquest any és un poc xicotet, serà que la crisi també li afecta?Lluïsa els ha pujat a tots en braços,per a poder veure millor les figures de darrere, aquesta nit li farà mal l'esquena de segur...
Després passeig per la ciutat fins al casc antic on hem anat al museu
de Betlems


Hem vist figures de tots el tamanys i
materials molt diversos, els diorames estan un poquet alts, però ens han agradat molt.Després esmorzar en la plaça de "Quijano" en el casc antic.
(Avís per a les properes eixides procureu que els esmorzars,siguen fàcils de menjar a l'aire lliure)Però el dia no ha acabat ahí, per la vesprada assaig de Nadales en el Gimnàs, (no canta ningú,i això que en som quasi cent xiquets i xiquetes de 4 anys),i després hem compartit un biscuït que ha portat una xiqueta en forma d'arbre de Nadal.
El dia ha estat complet i molt satisfactori per a tots.