BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 21 de maig del 2010

COMIAT A FANNY



Sembla l'altre dia que va vindre a la nostra classe, carregada d'il·lusió i vestida de "dama",i d'això ja fa més de 3 mesos, i en aquest temps s'ha guanyat l'apreci de tots nosaltres i ens ha ajudat i contagiat la seua simpatia , joventut i ganes.
Hui ha sigut el seu comiat oficial, se li han acabat les pràctiques, i ens ha oferit una festa amb pastís de xocolata i galetes i balls.Nosaltres li hem donat un record en forma d'orla i l'hem convidada a vindre sempre que vulga, ja sap que les portes de la nostra classe i de la nostra estima estan obertes.Ha sigut molt emotiu.BONA SORT FANNY.

1 comentaris:

Fanny ha dit...

Moltísimes gràcies Jovi!!!!
Per absolutament TOT!!! Gràcies per apropar-me al món tan meravellós i màgic de les mestres d'infantil. Per ajudar-me tant per a que tota la meua estància en el cole haguera sigut la millor.
Gràcies tots, els 25 i tu heu fet les meues pràctiques hajen sigut inolvidables.
Sempre estareu al meu record i més ara amb el regalet em vau fer.
Gràcies!!!

Sent moltísim, perquè no he anat a vore-vos. He tornat a la realitat universitària i la memòria no es fa soletes jaja i a més estic amb la graduació que em va a tornar boja....

I una coseta més com que se que alguns pares entren a vore el que fan el seus fills (que puc assegurar que fan molt més del que es poden imaginar)m'agradaria di que teniu uns fills INCREIBLES! Mai han posat cap problema, sempre m'han fet que el camí per a ser mestra fora un joc molt divertir. Enhorabona perquè teniu unes autèntiques joies a casa!

Moltísimes gràcies de nou!!!