BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 7 d’octubre del 2008

9 D'OCTUBRE

Com cada any, uns dies abans de la festivitat del 9 d'octubre ens visita a l'escola la flama del CORRELLENGUA.
Aquest any a més es commemora que fa 800 anys que va nàixer el rei EN JAUME I.
Nosaltres durant alguns di
es hem estat treballant sobre el tema, hem treballat un conte popular "L'ORONETA I EL REI", i ens hem fet una carasseta del rei.
Aquest matí no
més arribar a l'escola les hem repartides i ens hem esperat a que ens avisaren per anar al pati dels grans.
Sonaven les xaramites i els tabalets i han encés la flama que recorrerà totes les escoles on parlem en valencià.Com feia molt de sol ens hem posat la carasseta de visera.
Després hem escoltat els contes que una Fada molt "bobeta" anava intentant contar, barrejava
personatges i escenes de contes molt coneguts i hem intervingut cridant-li que ho deia mal.
Després de contar-nos per fí una rondalla ben contada, "HISTÒRIA D'UN MIG POLLASTRE",que ja la coneixíem i molt!!, ah què sí?, hem ballat al ritme de la música i hem tornat a classe..També durant aquestos dies passats hem decorat els corredors de l'escola amb dibuixos sobre el rei.HEM ESTAT MOLT ATENTS I ENS HEM PORTAT MOLT BÉ, MILLOR QUE ELS GRANS , que sempre que anem a un acte col·lectiu de tota l'escola, els hi demostrem que per a algunes coses sóm més fadrins i educats que ells.