BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 30 d’octubre del 2008

HALLOWEEN O FESTA DE TOTS SANTS?

Serà que som tan festers,que importem totes les festes i les fem nostres?
O serà que la cultura anglesa té tant de poder als mitjans de comunicació,( portem una setmana veient capitols dels Simpons,els qui tenim fills adolescents que no miren altra cosa al migdia, sobre Halloween, repetits) que a la fí acaba envaint la nostra cultura?
No sé, el cas és, que cada vegada se sent parlar més del Halloween, si vas a comprar al Carrefour, si vas de viatge a qualsevol parc d'atraccions ...t'oferixen activitats, disfresses, carabasses...se celebra en discoteques, pubs, fins i tot en algunes urbanitzacions i clar els xiquets i xiquetes durant aquestos dies no parlen d'una altra cosa:"M'he comprat una carabassa, vaig a disfressar-me de bruixa, ..."
La veritat és, que em dona la sensació que passarà com amb el Pare Noel, en quasi totes les cases hi deixa regals, i per suposat després venen els Reis, perquè això sí, Nosaltres continuem celebrant les nostres tradicions.
Do
ncs igual, celebrarem també el Carnestoltes i Halloeen i de tot...
Doncs jo em negue, de moment la meua actitud no es gens favorable per a incorporar aquesta celebració a l'escola.
Està clar que a la classe d'anglés s'anomena i es treb
alla, com a tradició típica, a l'igual que els menjars, els costums..., però d'ahí a fer una festa col·lectiva, ...
Per això, i ja des del curs passat, vam començar a buscar una alternativa, suggerint als alumnes, que nosaltres ho celebrem d'una altra manera.
É
s un poc difícil explicar-los que la nostra festa no és tan atractiva, ni tan comercial, "recordar-se'n dels nostres avantpassats".
Per això vam decidir fer un taller de cuina elaborant un dolç típic d'aquesta data, i que té remanets antics i tradionals: PANELLETS

No sé com estaran els d'enguany, doncs la recepta ha sigut modificada, als de l'any passat li sobrava la creïlla ,al meu gust, però per si de cas, es feien molt durs, no ens hem esperat a repartir-los demà.
La veritat que els tallers de cuina els agraden molt, tot el que siga remenar, i embrutar-se les mans, notant altres textures...i sentir l'oloreta que eixia dels fornets, durant tota aquesta setmana...,Bons no sé si estaran, però ells s'ho han passat d'allò més bé amb Lluïsa ,a la que també li agrada, també.BON PROFIT